Havets Hus

Idag i det fina vädret åkte vi till Havets Hus - det var två mycket förväntansfulla killar ! Det fanns torsk, krabbor, havskatt, makrill m.m men det bästa var nog rockorna och hajarna !


Jullov

Ja nu har vi jullov, härligt att slippa stiga upp tidigt för att åka till dagis. Vädret är inte på sitt bästa men vad gör det, då kan man vara inne och mysa med film och godis. Men vi passar även på att träffa lite kompisar, som idag då vi varit hemma hos Holly, Nova och mamma Emelie - tack för idag tjejer! Imorgon funderar vi på Havets Hus i Lysekil !


Julafton !

Igår var jultomten på besök, och oj vad grabbarna hade varit snälla ! Det var julklappar högt och lågt. Det var leksaker i mängder, bilar, kläder, doktorsväska, kläder, pengar och trisslotter och mycket mer - grabbarna va väldigt nöjda när de la sig - tack alla inblandade för en lyckad jul !


Julpyssel

Idag har vi gjort ett pepparkakshus ! Medans pappa limmade ihop hus smaskade grabbarna på pepparkakor och non-stop så det sprutade ur öronen. Här har vi resultatet !!


Julgransdaxs !

Idag har Petter och Lukas varit hos farmor och "skjutit" våran julgran. Skall bli roligt att äntligen få ha en riktigt julgran, har jag nog inte haft sen jag va liten...


Hos Polisen

Nu har vi varit hos Polisen och gjort pass till pojkarna, vi håller på att titta på resa i början av det nya året!

Får se vad det blir och när...


RSS 2.0