Bus och ännu mera bus

Idag har vi varit hos Maria och grabbarna och ätit gott och busat massa, tack Maria för att vi får slita lite på ditt hem (men snart så får ni komma hit och busa tillbaka). Sen efter att vi kommit hem så bestämmde vi oss för att åka till IKEA och handla grejer till barnens rum, säger bara en sak, nästa gång vi åker till IKEA så blir det utan barn !

Tur att de är så söta när de sover *S*

Små små steg mot stora världen

Idag har Linus börjat förhoppningsvis sina första steg ut i stora världen. Innan har han tagit något steg här och där, men idag blev det först 2 steg, sen slog han till med 5 steg och sen avslutade han med 6 steg till ! Mammas duktiga kille !!

Får se om han nu vågar fortsätta upprättstående eller om det blir att krypa ett tag till - mamma hoppas ju på det första !

Valparna 1-år

Idag fyller Villes och Amiras valpar 1-år ! Grattis grattis från pappa Ville ! Tiden går sååå fort - ibland vill man vrida tiden tillbaks.
Lägger upp en bild på när de va mer eller mindre nyfödda !

Innepyssel

Idag har vi haft massa innepyssel , först målades det, sen pusslades det och nu tar vi det lite lugnt i tv-soffan, sen blir det läs-stund.


Utelek

Igår i det fina vädret passade vi på att vara ute en stund och busa!


I väntan på fredagsmys !

Har ätit middag, blev en klassiker, klyftpotatis, lövbiff, stekt lök och champinjoner och bea. Så nu väntar vi på Idol och fredagsmyset, Ville har redan intagit platsen i soffan!


Pannkaksdags

Idag i det kalla vädret , trots sol så myser vi inne! Blev pannkakor till lunch! Lukas åt en halv och Linus åt mest grädde och sylt, grabbarna tyckte nog inte det va så gott - man kan ju inte tycka om allt !


Linus hjälper till att laga mat

Börjar förbereda mat till ikväll och Linus ville hjälpa till, tog fram stekspadar, bunkar, fryspåsar. Tack hjärtat för hjälpen !


Liva & Alva

Efter Dagis idag drog vi till tjejerna Liva och Alva och mamma Malin. Eftersom det var fint väder gick vi till en lekpark i närheten där tjejerna bor. Malin hade gjort iordning en mysig och god picknick korg som vi tog med oss och avnöjt innan ungarna började att busa !


Tack för en supermysig dag Malin och tjejerna,gör vi gärna om, snart !!


På gott humör !

Idag är jag på gott humör ! Solen skiner, värmen är tillbaks (+12 grader). Har slängt ut mina gamla torra växter i köksfönstret och köpt lite nya.


Dagis

Idag var det dags för dagis igen efter helgen, det var blåsigt men fint väder så Lukas hade varit ut mest hela dagen! Och vad hade de gjort idag? Jo de har stängt av halva utegården där det hålls på att gräva så var lastbilar, grävskopor och andra spännande bilar på besök. Spännande tyckte Lukas sen var det ju dags för att cyckla , det älskar han !


Åsa

Idag har jag träffat min vän Åsa, hon bor i Luleå så vi har inte setts på ett bra tag, närmare bestämt 7 år !! Men nu var hon i Göteborg i någon konferance med sitt jobb, så då passade vi på att ses. Vi gick först till Liseberg där vi gick runt lite och sedan fikade. Sen så hade inte Åsa varit på Universeum så vi fick dit och fick se även för mig lite nya djur, som att de inne i "regnskogen" hade små söta apor.


Hystar in lite bilder från dagen !






Filip

Efter dagis i torsdags drog vi till Filip, lillebror Wilmer och mamma Maria - för bus och lite smaskig fika och massa tjöt. Pojkarna lekte, de busade, de röjde och de kivades - och ibland kunde de även sitta stilla och mysa - men är väl det två 3-års pojkar gör !


Mammalivet

Mammalivet är dock inte så illa - inte dagar som denna då det blåser ute och regnet står som spön i backen. Lukas på dagis och Linus och Ville sover. Då får man passa på att ha den där lilla stunden för sig själv och bara njuta av nuet! Så jag njuter i fulla drag - tills det är dags att återgå till det verkliga livet som mamma , väcka den lille, hämta den store på dagis, ge dem mellanmål, göra middag, sära på dem när det busas lite väl mycket, gå att lägga sig - dusten - men jag älskar dem !


Busgänget

Hej och välkomna till denna blogg om busgänget! Bloggen skapades för att lättare uppdatera vad som händer i vår vardag som helg! Vilka är då busgänget? Det jag syftar främst på är mina söner Lukas 3,5 år och Linus 1 år. Men även min sambo Petter och våran hund Ville kommer att finnas med samt jag själv då - Paula. Hjärtligt Välkomna !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0