Inskolning

Nu börjar det lida mot sitt slut av inskolningen för Linus, vi började förra veckan lite lungt, vi var där 1 timme måndag, tisdag.. onsdag - torsdag var lillskrutten sjuk med hög feber, så körde vi fredag med en timme. Denna veckan har var vi där 1,5 timme i måndags, tisdags lämnade jag honom och fanns tillgänglig i huset under 1,2 - så var jag med sista 10-15 min och så gick vi hem, igår onsdag så var han där 3 timmar och även åt. idag torsdag och imorgon så skall han gå där mellan 9-14, vilket innebär att han äter och sover där med, får se hur det går.. men går ju säkert bra, är ju så det kommer se ut fr.o.m tisdag nästa vecka ! Då skall mamma börja söka jobb til 100% - har sökt några denna veckan , så får se hur det går.

Huvudsaken är ju att mina grabbar trivs på dagiset ! Men det tror jag nog att det gör !

Thailand

Nu har vi varit på semester, resan gick till Thailand, Phuket och Bangtao Beach. Vi landande fredagen den 13:e jan i Thailand, till ca 28grader och lite molningt väder - men det gjorde absolut inget.. var bara gott att ta det lungt de första dagarna och inte behöva bekymmra sig om att bränna sig det första man gjorde. Allt vara bara bra.. Varmt förstås, sol och bad varje dag, god och billig mat och dryck. Vi åt en god middag med massa singha öl för ca 250 kr.

Vi gjorde några mindre utflykter som att åka till Kamla och se Phuket Fanta Sea, som var ja vet knappt hur man skall förklara det heller - men var för någon form av nöjespark, men utan några åkattraktioner, men fanns massa små butiker där de såldes kläder, glass och mat m.m . Fanns även en avdelning med massa djur och vita tigrar. Men det mest spännande var showen de hade... med massa djur och olika slags dansuppvisningar, trollerier - men som avslutades med en pampig elefanshow.

Vi åkte och soppade kläder på en marknad i utkanden av Phuket Town - Petter hitta nog 15 t-shirts ;)

En annan em/kväll åkte vi in till Patong och gick runt och titta och åt gott på en fiskerestaurang.

Vi passade även på att rida elefant ! Vilket Lukas tyckte var himla roligt

Nedan följer några bilder !

RSS 2.0