Mys i höstrusket !

Idag när det både blåser och regnar ute så passar vi på att vara inne och mysa istället.


Kära kära bil !

Nu har vi tagit upp Lukas gamla bil för att tanken var att Linus skulle börja använda den - men verkar som att storebror inte gärna vill låna ut den !


Första advent !

Ja idag är det första advent ! Är ca 10 grader varmt och stormen Britta är i antågande.. Trevlig advent på er !


Linus myser

Linus passar på att leka lite med sina leksaker när storebror är på dagis, är brorsan hemma brukar det sluta med att han tagit över lillebrors saker och leker med dem istället för alla sina bilar.


Hjälpa till

Igår när vi gjorde sallad till middagen , hjälpte Lukas till att tvätta sallad, gurka och tomat- tack gubben för hjälpen !


Bus bus massa bus

Igår hade vi kompisarna hemma, det var Liva och Alva med mamma Malin, Ella och Emin med mamma Jonna och Holly och Nova med mamma Emelie. Det lektes, fikades, busades och röjdes men tror att alla var nöjda - det var iallafall vi ! Tack tjejer och Emin det gör vi om snart igen !!!!


Linus rum

Nu har även Linus fått sitt rum ! Grabbarna är nu så nöjda över att äntligen fått egna rum :)


Nya leksaken !

Så här ser Lukas nya leksak ut ! Vi tog en sväng till en nedlagd grusgrop för att testa, Lukas ville inte åka hem - fast det va bäcksvart <3


Soundbar

När vi skulle kolla film i måndagskväll så funkade inte ps3 (som vi alltid tittat på film med) ! Menyer och sånt funkade, men när vi satt i en skiva så blev det helt svart på tv, testade alla inställningar - nix ! Så igår kom Petter hem med en soundbar - är en hemmabioanläggning - fast i slimad version, så nu kan vi titta på film igen !!


Eget rum !

Äntligen är Lukas vänta över, han har fått sitt efterlängtade rum. Så nu ser vi inte röken av honom merän till middagen.
Han verkligen älskar sitt rum !


RSS 2.0